Oglasi

mb

Kategorija:
Prijateljstvo, druženje
Lokacija:
Maribor, Podravska, Slovenia
je kdo resen danes zvecer v mb za drk faf .... prostor je

Obala

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Koper, Obalno-kraška, Slovenia
Mladega,neporascenega...po moznosti femy tipcka iscem na obali...Je kaksen???...Lahko tudi tranny ali cd...

Fukam

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Celje, Savinjska, Slovenia
Iscem transico CD al pasiv da mi fafa Ali da fukam hard celje okolice Mam obrezan velki kurac

Sub za twinka

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia
Sem močnejši, 53 let, in iščem vitke do 23. Bil bi tvoja igrača. Ti samo uživaš, vse opravim jaz. Zmasiram ti stopala, preližem mednožje, ritko, povlečem ti ga do konca, če te prime nastavim, da me egoistično pofukaš, delam kar zahtevaš. Želim si služiti mlademu fantu kot spolni suženj. Absolutno ne rabiš nobenih izkušenj, se boš lahko na meni vsega naučil.

MARIBOR ZJUTRAJ **drk**faf**-????

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Maribor, Podravska, Slovenia
Vsaki dan zjutraj v MARIBORU od 6 ure dalje drk-faf ali ženske ,da vam poližem luliko ali kaj imaš? ... lahko v avtu ali pa ,če imaš prostor pri tebi doma . zato se mi javi,preverim vsakih 20 minut na Glbt-ju in odgovorim ter povem kje sem skrit v avtu ?Obožujem tudi žensko perilo v katero se lahko če želiš preoblečem ,lahko poskusiš moogoče že pred šesto uro? Ker zgodaj dam oglas in se dogovorima dam telef.....

dišeča rožica

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Celje, Savinjska, Slovenia
zdaj malček po sloveniji, celje velenje polzela šentrupert, trojane,,,pravkar sem iz kopalnice lepo dišeč-a in grem malček pohajat, če te mika se kje dobiva ...sem nezatežen-a urejena, kar boš hitro opazil :-)...lahko samo fafam čutno z lepimi rokicami ti ga popeljem v višave in s sočnimi malimi sexy našminkanimi ustnicami...upam da ti dopade dolg jezik ki tiga ovijem okoli tvoje lepe trde glavice,,,res ,,bodi stuširan čist ok ,,lahko se javiš sms na 069634766..zunaj je topel sonček in toplo :-)

Prostor imam

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Kranj, Gorenjska, Slovenia
Rad napolniš usta, rit? Se rad zalizuješ s polnimi usti sperme? Ti paše bolj na hard in brez posebnih omejitev? Potem se mi javi. Seveda nas je lahko tudi več in prostor je na voljo. Oglas ni samo za danes. Več privat.

SFAFAM TI GA

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Ptuj, Podravska, Slovenia
brez izkušenj in iščem starejšega ali mlašjega debelejšega moškega ali par brez izkušenj za srečanje . Sem debelejši in z malim , vendar me mika kaj na izy - drk, faf, kiss, nežnost itd. Zaželjeno da se rad oblačiš v žensko perilo - ni pa pogoj.. Prostor je tvoja skrb. Bodi iz ptuja ali okolice star od 45-60 let . Ce ti mocnejsi tipi niso vsec, se ne trudit pisat !!!!! prosim samo RESNI Z KONTAKTOM ! ČE NI KONTAKTA BREZ VEZE DA PIŠEŠ KER NE ODGOVARJAM NAZAJ !!! gsm 040-625-991