Oglasi

MARIBOR ZJUTRAJ **igranje z lulijem mojim ali tvojim **že od 5 dalje

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Maribor, Podravska, Slovenia
MOŠKI & DEKLETA & ŽENSKE VSAKI DAN ZJUTRAJ od 5 ure vse do 10 ure (POPOLLDAN ME NI) BOM V AVTU IN SE IGRAL Z MOJIM MALIM LULIJEM LAHKO TUDI S TVOJIM ,ČE GA IMA'Š ali rad bi lizal luliko ali ritko lepo tvojo sočno ??? NEKJE v naravi ALI ME POVABIŠ K SEBI DOMOV , ČE SE MI BI RADA PRIDRUŽILA ali pridružil DA SE MI NAPIŠI IN SE ZMENIMA VEM DA NEKJE OBSTAJAŠ IN ČAKAM TE ?

Sub za twinka

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenia
Sem močnejši, 54 let, in iščem vitke do 23. Bil bi tvoja igrača. Ti samo uživaš, vse opravim jaz. Zmasiram ti stopala, preližem mednožje, ritko, povlečem ti ga do konca, če te prime nastavim, da me egoistično pofukaš, delam kar zahtevaš. Želim si služiti mlademu fantu kot spolni suženj. Absolutno ne rabiš nobenih izkušenj, se boš lahko na meni vsega naučil.

drk faf?

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Ptuj, Podravska, Slovenia
je kak kurac za pofafat v okolici ptuj-ljutomer-ormoz v popoldanskih vecernih urah ? ce nama bo kul lahko veckrat.

Starejšega z malim - lahko si tudi z prijateljem

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Ptuj, Podravska, Slovenia
Iščem starejšega moškega 55-60+lahko bisex ali gay najraje redno faf do konca , drk poljubljanje, cartanje - BREZ SEXA . Bodi starejši, močnejši in z malim , ter brez izkušenj. Leta, ideje in izgled niso pomembni. Iščem tipa, lahko tudi dva, za skupno drkanje in faf. Placa nimam. Si za? Lahko se pridružim dvema prijateljema . Avto , narava odpade. Imej prostor,Prednost tistim z svojim opisom, prostorom !! Brez gsm št. ne bo šlo ! Sem podrejen iz okolice ptuja- močnejši in z malim.BODI RESEN Z RE…

iscem resno podobno cd sestrico ali aktivnega tipa za redna srecanja

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Krško, Spodnjeposavska, Slovenia
en lep pozdrav,kot opazam polno neresnih ljudi tle,bom nekaj oglasila,kot vidis iscem podobno sestrico ali aktivnega tipa,ki bi bil resen in za redna srecanja,sem urejen cist,zdrav,slika v oglasu je moja!imam pa se eno vprasanje,ze dalj casa iscem ene petke,saj mi to se manjkajo,a ima katera sestrica ali da bi mi kdo jih zrihtal stevilko 44 ali 45?bom zlo vesela,mam nekaj cunjic,spodnjega perila,najlonk za menjavo ce zelis!a je kdo sploh toliko tle da bi mi to omogocil,ce si pisi na pohotnacd34@…

Fukam

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Celje, Savinjska, Slovenia
Iscem Kaksno transico al cd al kaksni pasivcek da pride Pri men nocoj da mi fafa in da Fukam prostor je

ubogljivega fafkota

Kategorija:
Avantura, sex
Lokacija:
Kamnik, Osrednjeslovenska, Slovenia
PREDNO KLIKNEŠ PREBERI PROFIL V CELOTI! ! ! ! ----------------------------------------------------------------------------BERI POČASI, VEČKRAT, DA BOŠ RAZUMEL NAPISANO-----------------------------------------------------------------------------UBOGLJIVEGA-USTREŽLJIVEGA , NEPORAŠČENEGA FAFKOTA, TS/CD VELIKA PREDNOST(LJ) , PLAC V OKLJ dopisniki, fantazerčki off (6)