Novice

Klepet med člani

Klepet med člani

Dobivamo veliko vprašanj ali bo klepet tudi dodan na novo verzijo in odgovor je da. Zaradi nestabilnosti in hroščev stare verzije klepeta nismo vključili v nadgradnjo. V roku 14 dni bomo dodali novo aplikacijo, ki bo podobna prejšnji in bo delovala tudi na mobilnih telefonih in tablicah.

Lokacija v profilih

Lokacija v profilih

Na stari aplikaciji je bil vnos lokacije uporabnika ročen, kar je predstavljajo težave pri standardizaciji in iskanju. Na novi aplikaciji smo v bazo vnesli večino evropskih držav, regij in krajev, ki se jih sedaj izbere s seznama. Uporabnike naprošamo, da si uredijo svoj profil in izberejo svojo lokacijo, kar bo omogočalo lažje iskanje in komunikacijo z ostalimi člani. Hvala.

Prestavitev strani Poljub.net na Glbt.si

Prestavitev strani Poljub.net na Glbt.si

Danes smo zaključili prvi del nadgradnje starega sistema, ki je tekel na domeni Poljub.net. Del nadgradnje je bila tudi prenos na novo domeno Glbt.si. Prenešeni so bili vsi vaši pomembni podatki (profil, sporočila, prijatelji, slike, video posnetki) tako, da lahko nemoteno nadaljujete z uporabo. V naslednjih tednih se bodo počasi vklapljale dodatne funkcionalnosti, ki bodo popolnile trenutni minimalističen videz. Nova stran je prilagojena tudi za uporabo na mobilnih telefonih in tablicah. Prijet…